Kosmetologiset hoidot

Jalkahoito 69 €

Sisältää kylvetyksen, jalkojen ihonhoidon eli kovettumien poiston lansetilla, känsien poiston, varpaankynsien ohennus tarvittaessa ja lyhennys, kynsien lakkaus ja lopuksi jalkojen hieronta.

MesoVytal hoito 109€

Jalkahoito varpaankynsien geelilakkauksella 95€ tämä hoito sisältää täydellisen jalkahoidon lisäksi kynsien geelauksen joka kestää kynsissä useita kuukausia.

Kestovärjäys ripset ja kulmat 34€

Suihkurusketus 50 € 

Mesovytal ihoneulaus 109€
Kolmen kerran sarja 300€

Meso Vytal on digitaalinen ihoneulaus, jossa käytetään erityistä muotoiltua neulalevyä yhdistettynä hyaluronihappoihin ja vitamiineihin. Mesovytal-neulaus tehostaa ihon solutoimintaa sekä kirkastaa ja siloittaa pintaryppyjä. Hoitoon sisältyy 10% glykolihappokuorinta, hoitococtailin vienti ihoon neulauksen avulla, viilentävä biosellulosenaamio, jaderullaus sekä rentouttava niska-decoltehieronta. Suositellaan 3-6 kerran hoitosarjana, mutta jo yksi hoitokerta elvyttää ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hellävaraisempi kuin perinteinen mikroneulaus. Tehoainevaihtoehdot: -kiinteyttävä ja uudistava -puhdistava ja rauhoittava ja vahvistava esimerkiksi atooppiselle couperosaiholle


Esittelyvideo
https://m.youtube.com/watch?v=ZaUzvni-5y0