Micropigmentointi ja kotihoito-ohjeet

Luonnollista sään kestävää meikkiä, kauneuttasi korostaen. Kulmakarvojen tyyli- ja muotosuunnittelu sisältyy ensimmäiseen käsittelyyn, vahvistuskäynti tehdään noin kuukauden päästä.

Kulmakarvat, eyelinerit,huulipigmentoinnit uusimmilla tekniikoilla. 

Uudella Micropigmentointitekniikalla saadaan tehtyä luonnollisia pigmentointeja. Micropigmentointilaitteessa käytetään kaikista ohuimpia neuloja jolloin ihoärsytys on hyvin pieni ja iho parantuu nopeammin kuin vanhalla kestopigmentointitekniikalla.

Pigmentointia tehdessä ei ole ihon arpeutumisen vaaraa.

Värit pysyvät iholla 1-3 vuotta

Karvatekniikalla jokainen karva piirretään ohuella neulalla ja shadow-kulmakarvat tehdään luonnollisen vaaleiksi tai tummemmiksi väritystekniikalla,lopputulos karvatekniikkaa pehmeämpi. Huulien pigmentointi tehdään lähes koko huuliin,pehmeällä väritystekniikalla. Eyelinerit valittavana klassinen rajaus tai kaunis pehmeä soft eyeliner. Kaikki käytössä olevat pigmentit ovat turvallisia ja testattuja.

Kulmakarvat 380 € Eyeliner 330€ Huulien pigmentointi 380€. Uusien pigmentointien hintaan sisältyy vahvistuskäynti noin neljän viikon päästä.

Uusinnat alkaen 200€ , kun pigmentoinnit alkavat olla haalistuneet. Uusintakäynnit tehdään noin 1-3 vuoden kuluttua.


Kotihoito-ohjeet pigmentoinnin jälkeen


Micropigmentoinista on iloa pitkäksi aikaa, pigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta jonka jälkeen se alkaa haalistua tasaisesti pois.

Viikon ajan pigmentointi näyttää tummemmalta. Kulmista ja rajauksesta irtoaa ylimääräistä pigmenttiä noin 30% ja huulista 50% . Tämä ylimääräisen värin lähteminen tapahtuu noin viikossa.


Jotta paraneminen tapahtuu hyvin ja vältät rikotun ihon infektiot pigmentoinnin jälkeen on tärkeää noudattaa näitä ohjeita:
Rikottu ihoalue on aina jälkihoidettava huolellisesti jotta vältetään infektiot,ja väri jää ihoon toivotulla tavalla. 


Ensimmäiset 24h

Älä koskettele tai kastele käsiteltyä ihoaluetta 
Vältä hikoilua

Huulipigmentointien jälkeen suositellaan juomista pillillä ja mikäli taipumusta huuliherpekselle,suositellaan ennen pigmentointia estolääkitystä tai herpeksen käyttöön hoitovoiteita välittömästi oireiden alettua.


24h jälkeen sivele pigmentointien päälle puhtaalla topsypuikolla hoitovoidetta. Käytä voidetta viikon ajan muutaman kerran päivässä, voide suojaa ihoa ja nopeuttaa ihon parantumista ja helpottaa mahdollista uusiutuvan iho kiristelyä ja kutinaa. Sivele voidetta myös hieman pigmentoinnin reunojen ulkopuolelle.


Mikäli ihoon muodostuu turvotusta,voit käyttää lyhyitä aikoja kylmää/kuivaa kylmäpakkausta, (pigmentoinneista luomen alue ja erityisesti huulien alue saattaa turvota). 5 min kerrallaan 2-3 kertaa päivässä.


Vältä viikon ajan:

Kaikkea kosmetiikkaa pigmentoidulla alueella (hoitovoidetta vain saa laittaa)

Liikuntaa jossa hikoilet,uintia

Pigmentoidun alueen ylimääräistä koskettelua

Kulmissa kulmakarvojen nyppimistä.

Ruven ja hilseilevän ihon repimistä tai nyppimistä.

Uusiutunut iho on aina herkkä joten sitä on hyvä suojata.Kuukauden ajan vältä saunomistaVältä auringonottoa ,koska auringon UV säteily voi muuttaa värisävyä.

Lisätietoja pigmentoinnin kotihoidosta voit aina kysyä 0407391800