Micropigmentointi ja kotihoito-ohjeet

Luonnollista sään kestävää meikkiä, kauneuttasi korostaen. Kulmakarvojen tyyli- ja muotosuunnittelu sisältyy ensimmäiseen käsittelyyn, vahvistuskäynti tehdään noin kuukauden päästä.

Kulmakarvat, eyelinerit,huulipigmentoinnit uusimmilla tekniikoilla. 

Uudella Micropigmentointitekniikalla saadaan tehtyä pigmentointeja iholle entistä hellävaraisemmin.  Käytän kaikista ohuimpia neuloja töissäni, jolloin ihoärsytys on hyvin pieni ja iho parantuu nopeammin kuin vanhalla kestopigmentointitekniikalla. Jokaista asiakasta varten oma hygieniamoduli.

Pigmentointia tehdessä ei ole ihon arpeutumisen vaaraa.

Värit pysyvät iholla 1,5-3 vuotta haalistuen tasaisesti pois.

Karvatekniikalla jokainen karva piirretään ohuella neulalla ja shadow-kulmakarvat tehdään luonnollisen vaaleiksi tai tummemmiksi väritystekniikalla,lopputulos karvatekniikkaa pehmeämpi. Huulien pigmentointi tehdään lähes koko huuliin,pehmeällä väritystekniikalla. Eyelinerit valittavana klassinen rajaus tai kaunis pehmeä soft eyeliner. Kaikki käytössä olevat pigmentit ovat turvallisia ja testattuja.

Kulmakarvat 450€ Eyeliner 400€ Huulien pigmentointi 450€. Uusien pigmentointien hintaan sisältyy vahvistuskäynti noin neljän viikon päästä.

Uusinnat 250€ , kun pigmentoinnit alkavat olla haalistuneet. Uusintakäynnit tehdään noin 1-3 vuoden kuluttua. Kysy lisätietoja ja suunnitellaan sinulle upea kestomeikki.


Kotihoito-ohjeet pigmentoinnin jälkeen


Micropigmentoinista on iloa pitkäksi aikaa, pigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta jonka jälkeen se alkaa haalistua tasaisesti pois.

Viikon ajan pigmentointi näyttää tummemmalta. Kulmista ja rajauksesta irtoaa ylimääräistä pigmenttiä noin 30% ja huulista 50% . Tämä ylimääräisen värin lähteminen tapahtuu noin viikossa.


Jotta paraneminen tapahtuu hyvin ja vältät rikotun ihon infektiot pigmentoinnin jälkeen on tärkeää noudattaa näitä ohjeita:
Rikottu ihoalue on aina jälkihoidettava huolellisesti jotta vältetään infektiot,ja väri jää ihoon toivotulla tavalla. 


Ensimmäiset 24h

Älä koskettele tai kastele käsiteltyä ihoaluetta 
Vältä hikoilua

Huulipigmentointien jälkeen suositellaan juomista pillillä kolmen päivän ajan.


24h jälkeen sivele pigmentointien päälle puhtaalla topsypuikolla hoitovoidetta kevyesti muutaman päivän ajan.


Mikäli ihoon muodostuu turvotusta,voit käyttää lyhyitä aikoja kylmää/kuivaa kylmäpakkausta, (pigmentoinneista luomen alue ja erityisesti huulien alue saattaa turvota). 5 min kerrallaan 2-3 kertaa päivässä.


Vältä viikon ajan:

Kaikkea kosmetiikkaa pigmentoidulla alueella (hoitovoidetta vain saa laittaa)

Liikuntaa jossa hikoilet,uintia

Pigmentoidun alueen ylimääräistä koskettelua

Kulmissa kulmakarvojen nyppimistä.

Ruven ja hilseilevän ihon repimistä tai nyppimistä.

Uusiutunut iho on aina herkkä joten sitä on hyvä suojata. Parin viikon ajan vältä saunomista. Vältä myös auringonottoa ,koska auringon UV säteily voi muuttaa värisävyä.

Lisätietoja pigmentoinnin kotihoitoon liittyvissä kaikissa kysymyksissä p. 0407391800