Rejuvi Tattoo Removal
pigmentointien poistotyöt
 

Rejuvi on kemiallinen tatuointien sekä kestopigmentointien poistomenetelmä. Iho puudutetaan, ja pintakerros lävistetään ohuella neulalla, joka sisältää pigmentin poistoainetta joka reagoi ihonalaisen pigmentin kanssa. Noin 7-14 päivän jälkeen käsittelystä rupeutunut iho kuoriutuu käsitellystä kohdasta pois, vieden mukanaan ihonalaisen pigmentin. Iho palautuu täysin noin 1-3 kuukauden aikana käsittelyn jälkeen. Käsittelykertoja voi tarvita useamman pigmentin tummuudesta ja tatuoinnin tai kestopigmentoinnin syvyydestä riippuen.

Pigmentointien tai tatuointien poisto kasvojen alueelta Rejuvi tattoo removal 130€/kerta.  Lisätiedot Heidiltä p.0407391800. 

HOITO-OHJEET REJUVI-KÄSITTELYN JÄLKEEN

  • Pidä käsitelty alue kuivana koko parantumisen ajan. Jos alue kastuu vahingossa, kuivaa se mahdollisimman pian ja paina ihoa hieman vanulapulla,jotta saat kaiken kosteuden pois. Vältä alueen kastelua.
  • Älä raavi tai hiero rupeutunutta aluetta, rupi häviää itsestään noin 7-14 päivän aikana. Ruven raapiminen saattaa aiheuttaa ihon arpeutumista.
  • Jos alue tulehtuu, voit desinfioida sen ja käyttää rupeutuneen alueen reunalla hieman esim. Bacibact -voidetta.  Tarvittaessa yhteys lääkäriin.
  • Kun rupi kuoriutuu pois, iho punoittaa vielä joitain viikkoja joiden aikana on tärkeää käyttää hoidon mukana saatavaa Rejuvi  Super Soothing Cream -voidetta. Aloita voiteen käyttö heti, kun rupi on kuoriutunut pois ja levitä voidetta punoittavalle alueelle aina sen jälkeen kun olet kastellut alueen. Tämä nopeuttaa punoituksen poistumista.
  • Jos väri ei ole kokonaan poistunut käsitellyltä alueelta, käsittelyn voi uusia kun iho on kokonaan parantunut, yleensä noin 2 kk käsittelyn jälkeen.
  • Käsitellyn alueen voi tatuoida/pigmentoida uudestaan, kun iho on kokonaan parantunut.